For leverandører:

For innkjøpere:


Høy datakvalitet
Selskapsdata vil være basert på automatisk generert informasjon fra foretaksregister, bedrifts nettsider og andre internettkilder. Dette vil være med på å forbedre nøyaktigheten og aktualiteten av dataene. 

Intuitivt og moderne brukergrensesnitt
Brukerne vil jobbe i et moderne webgrensesnitt med den nyeste web- og databaseteknologien.


Automatisk oppdatering av økonomiske data
Finansdata, kredittvurderinger etc. vil oppdateres automatisk fra offentlige foretaksregister og andre pålitelige kilder. Dette resulterer i mindre administrativt arbeid og til enhver tid oppdaterte data på EPIM JQS selskapssider. 

Intuitivt og moderne brukergrensesnitt
Brukerne vil jobbe i et moderne webgrensesnitt med kjente funksjoner som man gjerne er vant til fra tjenester som booking.com, amazon.com, etc.


Effektiv oppretting av bedriftens sider
Den nye EPIM JQS inneholder et innebygd verktøy som innhenter relevante data for din bedrift og publiserer disse på dine EPIM JQS selskapssider. Eksempler på denne informasjonen er; nøkkelpersonell, produkter, tjenester, referanser, nyheter etc.

Dette gir hvert selskap et utmerket utgangspunkt for å utvikle og vedlikeholde selskapssidene sine. 

Sammenligning av selskaper
Det finnes fleksible muligheter til å endre valg og lage visninger for sammenligning som leder til identifisering og analyse av mulige leverandører.


Søkefunksjonalitet mulig for alle bedrifter
I EPIM JQS vil alle selskaper, inkludert leverandører, ha mulighet for å bruke de tilgjengelige funksjonene.

Dette betyr at alle selskaper kan søke og identifisere leverandører, underleverandører eller forretningspartnere for egne prosjekter og forretningsutviklingsbehov.

Avansert søk
Den kognitive søkefunksjonen gjør EPIM JQS til et svært effektivt og fleksibelt verktøy for innkjøpsprosesser. Ved å bruke en rekke filtre vil man kunne identifisere et passende utvalg av potensielle leverandører.


Se statistikk og analyse i søk
Hver leverandør vil kunne se statistikk over hvilke søk firmaet ble funnet. Dette vil inneholde informasjon som; dato og klokkeslett, søkeord, filtreringsalternativer som ble brukt, rangert søkeresultat, produktkategori og tjenester etc.

Denne informasjonen kan deretter brukes både strategisk og operasjonelt, og legges til grunn for din videreutvikling av EPIM JQS selskapsside.

Internasjonale anerkjente standarder
UNSPSC-kategoriseringsstandarden (produkter og tjenester) og IOGP423-01 Kapasitetsvurdering (HSEQ og Risk) har ustrakt bruk og er anerkjente internasjonale standarder.

Dette gjør pre-kvalifikasjonen forutsigbar og allment kjent for det internasjonale leverandørmarkedet.